
- Наличност: В наличност
- Марка: Вино и Гурме
- Модел: 2201
Задайте въпрос за този продукт
Сиренето се произвежда от 6 литра висококачествено краве мляко собствено производство, с добавка на българска закваска, мая и сол. Процесът на зреене на продукта е минимум 45 дни, след което сиренето придобива приятен млечнокисел вкус, умерена соленост, умерено твърда консистенция и характерния при разчупване порцеланов лом.
Още за фермата: Кравеферма Каймакани е създадена преди повече от половин век. В момента в кравефермата има над 1 300 крави порода Холщайн, от които 500 дойни животни, а за всички тях се полагат само най-добрите грижи. Чрез високотехнологичните системи, доилният процес е изключително ефективен, което означава, че животните имат повече време за хранене и почивка – а това се усеща в уникалния вкус на млякото. На животните се дава единствено естествена природна храна от стопанството, което допринася за отличителния вкус. Желанието фермата да се доближи до природата и естествените процеси е допълнена и от проект за производство на електроенергия от метан. Технологията е безотпадна и позволява оборския тор от животните да се използва за ток без да замърсява околната среда. Така може с гордост да се каже, че млякото, което произвеждат е не само екологично чисто, но и произведено с грижа за природата.
Съхранявайте при температури от 0°C до 4°C.
Хранителни стойности за |
100 г |
Енергийност (ккал/kJ) |
278/1154 |
Въглехидрати (г) |
0.2 |
от които захари (г) |
0.2 |
Мазнини (г) |
23 |
от които наситени (г) |
15 |
Протеини (г) |
17 |
Сол (г) |
3.5 |